RCS&RDS, lovitură dură pentru PRO TV

de Cuget Liber Duminică, 06 Martie 2016 195
Pro TV și RCS&RDS au decis ca, începând din 8 martie, televiziunea MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit și digital Digi TV.

Potrivit comunicatului RCS&RDS, abonații Digi TV vor continua să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care Kiss TV, H!T Music Channel, Music Channel, UTV, UTV HD și ZU TV.
"În plus, abonații companiei la pachetul de servicii Digi Net și Digi TV au acces gratuit la tot conținutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV, precum muzică, filme, competiții sportive, documentare și emisiuni cu conținut variat, de calitate (...)", se mai spune în comunicatul RCS&RDS.

RCS&RDS nu precizează care sunt motivele pentru care va scoate MTV România din grilele sale. Este însă de așteptat că RCS&RDS și Pro TV SRL nu s-au înțeles cu privire la prețul pe abonat pe care RCS ar fi trebuit să îl plătească Pro TV SRL pentru distribuirea în continuare în grilele sale a MTV România.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei