Renault Kadjar, noul crossover din trafic

de Cuget Liber Luni, 21 Septembrie 2015 259
Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar viziunea asupra modelelor crossover.
Cu noul Renault Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat de un ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) și Koleos (segment D).
Kadjar aduce o nouă viziune în universul modelelor crossover printr-un design exterior atractiv, care inspiră dinamism și aventură. Planșa de bord este orientată în mod natural către șofer pentru mai mult confort la volan. Designul fluid, materialele de foarte bună calitate, ambianța interioară a habitaclului și finisajele atent executate, transformă viața la bord într-o experiență unică.
Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tracțiune 4x4 sau 4x2, beneficiind de transmisie integrală cu trei moduri de utilizare (Auto, LOCK și 2WD) ce permit selectarea transmisiei ideale în orice situație. În versiunea 4x2, Kadjar poate fi prevăzut în opțiune cu sistemul Extended Grip ce sporește aderența la drum în condiții dificile.
Noul crossover dispune de tehnologii avansate, cum ar fi: camera video spate pentru deplasarea în marșarier și sistemul de asistență la efectuarea parcărilor. În funcție de versiune, Renault Kadjar propune o serie de echipamente inovatoare și practice, precum asistența la frânarea de urgență, alerta în cazul depășirii benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație cu alertă pentru limitarea vitezei.
Trei niveluri de echipare
Renault Kadjar vine în întâmpinarea clienților cu trei niveluri de echipare: LIFE (climatizare manuală, tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth, jante de aliaj de 17’’, geamuri laterale cu contur cromat), ZEN (senzori de parcare față-spate, climatizare automată cu reglare bizonă, senzor de lumină și ploaie, card acces demaraj cu funcția "mâini libere") și vârf de gamă, versiunea INTENS (jante de aliaj de 19 - faruri Full Led Pure Vision, alertă la depășirea benzii de rulare, cameră video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) și funcția de asistență la parcare - Easy Park, sistem de recunoaștere automată a semnelor de circulație cu alertă de depășire a vitezei limită, tapițerie mixtă piele ecologică/textil, geamuri spate și lunetă cu tentă de culoare închisă, inserții praguri crom satinat).
La capitolul motorizare, Kadjar se poziționează la cel mai ridicat nivel în segmentul diesel Energy dCi 110. Acest motor afișează un consum de 3,8 l/100 km. Gama este completată de motorul Energy dCi 130 și de Energy TCe 130.
Oferta specială de lansare, prin programul RABLA 2015, pornește de la 15.750 euro, TVA inclus, pentru versiunea LIFE Energy TCe 130.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei