S-a lansat programul "Vacanțe la țară". Iată cât costă un sejur

de Anca PAPAN Duminică, 23 Martie 2014 78
Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) au lansat programul "Vacanțe la țară", ediția de primăvară. Acesta se adresează tuturor categoriilor de turiști care vor să (re)descopere viața satului, tradițiile locurilor respective, să se bucure de ospitalitatea specifică și, nu în ultimul rând, de mesele tradiționale.

Foarte important, prețurile sunt destul de accesibile. Tarifele sugerate de cele două asociații sunt, la pensiuni de două margarete, de 175 lei/persoană, la pensiuni de trei și patru margarete de 225 lei/persoană, iar la pensiuni de cinci margarete, turiștii vor trebui să achite câte 290 lei/persoană. 

În aceste tarife sunt incluse cinci nopți de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Programul a ajuns la cea de-a XXIV-a ediție și se desfășoară în perioada 23 martie - 13 iunie 2014 (exceptând perioada de Paste și 1 Mai). Participă pensiuni din Argeș, Alba, Brașov, Covasna, Maramureș, Mehedinți și Neamț. Mai multe detalii găsiți pe site-urile celor două asociații.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei