Se deschide procedura de faliment pentru Euroins România. Poliţele actuale, valabile până pe 8 septembrie

de Sorin MIHALACHE Vineri, 09 Iunie 2023 122
Tribunalul Bucureşti confirmă temeinicia cererii formulate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi dispune deschiderea procedurii falimentului Euroins România Asigurare Reasigurare, a anunţat vineri ASF.
„Tribunalul Bucureşti a confirmat, astăzi (n.r. - vineri, 9 iunie,) starea de insolvenţă constatată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 262/17.03.2023. După ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, în două rânduri, solicitarea Euroins România Asigurare Reasigurare SA de a suspenda aplicarea deciziei ASF, Tribunalul Bucureşti a hotărât să deschidă procedura falimentului societăţii de asigurare.
În acest context, potrivit legislaţiei în vigoare, ASF anunţă că poliţele de asigurare emise de Euroins România mai sunt valabile 90 de zile începând de astăzi, respectiv până la data de 8.09.2023 (exceptând poliţele de garanţii, pentru care termenul de valabilitate este de 150 de zile şi se împlineşte la data de 7.11.2023)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ASF.
După împlinirea termenelor precizate, poliţele emise de Euroins România încetează de drept şi, prin urmare, este necesară încheierea unor poliţe noi. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei