Se deschide Târgul pentru nunți!

de Ion TIȚA-CĂLIN Miercuri, 06 Aprilie 2016 96
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 8 - 10 aprilie 2016, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, cea de-a XIII-a ediție a Târgului pentru nunți, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.
Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp., peste 50 de firme specializate, din Constanța, București, precum și din Brăila, Cluj, Craiova, Călărași, Bacău, Argeș, Olt, Bihor, oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.
În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi: de la invitații de nuntă și bijuterii, artificii, locații pentru eveniment, până la aranjamente pentru spațiul dedicat evenimentului, aranjamente florale, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.
Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a căpătat o conotație diferită, pentru fiecare cuplu. Viitorii miri își pot alege coregrafia, îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-și invitații și rămânând cu o frumoasă amintire. De aceea, organizatorii vin în întâmpinarea viitoarelor cupluri cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului.
Trei branduri renumite de costume bărbătești vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanță personalizată pentru miri, nași și pentru toți bărbații care doresc să îmbrace costume de lux. Maestrul croitor, prezent în stand, va lua măsura și, în funcție de nevoi, fiecare client poate beneficia de consiliere și nu va fi nevoie de probe intermediare.
În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru nunți pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al stilului.
Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reușita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.
Pe întreaga perioadă a târgului, cei interesați vor putea beneficia, din partea expozanților, de oferte și reduceri la toate produsele și serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.
Tematica saloanelor cuprinde:
- rochii și pantofi de mireasă,
- costume și pantofi pentru miri,
- verighete și inele de logodnă,
- rochii și costume de gală,
- accesorii nunți,
- flori și aranjamente florale,
- invitații de nuntă,
- mărturii,
- decorațiuni și efecte speciale,
- servicii foto-video,
- servicii sonorizare
- consultanță regie eveniment,
- școală de dans,
- servicii și produse pentru cosmetică și îngrijire corporală.
Iată și structura firmelor expozante:
- 40% firme din Constanța;
- 30% firme din București;
- 30% firme din Argeș, Bacău, Brăila, Cluj, Craiova, Călărasi, Olt, Bihor.
Programul zilnic de vizitare este următorul:
- 8 - 9 aprilie 2016: 10.00-19.00;
- duminică, 10 aprilie 2016: 10.00-16.00.
Colaborează la realizarea evenimentului: ARA SOUND și Cofetăria Collage. Parteneri media sunt: CugetLiber, Prima TV Constanța, Ghidul Miresei, ProTV, Neptun TV, Radio Doina, Rdio Sky, Radio KissFm, Radio MagicFM, Radio EuropaFM, Ziua de Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei