Seria de evenimente "Noua Realitate în afaceri. Drumul către performanță" continuă la Constanța pe 13 septembrie

de Anca CHICU Joi, 13 Septembrie 2012 139
Seria de evenimente "Noua Realitate în Afaceri. Drumul către performanță" dezvoltată și organizată de doingbusiness.ro, continuă în această lună cu un nou eveniment dedicat comunității de afaceri din zona de sud-est a României. 
Pe 13 septembrie, în cadrul Hotelului Golden Tulip în Mamaia, începând cu ora 9.00, reprezentanții mediului de afaceri locali, manageri și administratori de companii, sunt așteptați să participe la dezbaterile interactive susținute în cadrul unei conferințe de jumătate de zi, ce va trata teme de interes și actualitate pentru mediul de afaceri din zonă. 
Cele doua sesiuni ale conferinței vor dezbate teme de afaceri precum: consultanță în privința optimizării fluxurilor într-o companie - cash flow, linie de credit, obținerea de garanții suplimentare pentru contracte noi, scrisoare de garanție bancară, factoring; soluții și alternative de finanțare a afacerilor - listarea la bursă, prevenirea riscului în atragerea partenerilor și investitorilor strategici; TVA la încasare și particularități ale taxei pentru utilizarea vehiculelor rutiere motorizate; alegerea modalității de soluționare a disputelor. Posibilități, decizii de oportunitate și limitări legale ale opțiunilor,
precum și studii de caz practice care să reprezinte repere pentru informațiile prezentate în cadrul evenimentului. 
Temele vor fi abordate în două sesiuni de dezbateri de către reprezentanți BCR, Erste Asset Management, Bursa de Valori București, Coface România, KPMG și KPMG Enterprise, Zamfirescu Racoti Predoiu. Evenimentul va fi moderat de Dan Suciu (The Money Channel și Realitatea TV), cunoscut jurnalist cu peste 18 ani de experiență în mass-media și instituții guvernamentale. 
Participanții sunt persoane de conducere ale companiilor din județele Constanța, Brăila, Galați, Tulcea și Ialomița cu cifra de afaceri cuprinsă între 1 și 15 milioane de euro. 
doingbusiness.ro organizează seria de evenimente Noua Realitate în Afaceri - Drumul către performanță în parteneriat cu: BCR, Bursa de Valori București, Coface România, Zamfirescu Racoti Predoiu. 
Partenerii media ai evenimentului sunt: Wall Street, 9am, eFin, Agerpres, Cuget Liber, Radio România Constanța, Radio Sky, Neptun TV. 
Pentru mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, accesați site-ul oficial: http://www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/16/noua-realitate-in-afaceri-constanta 
DESPRE DOINGBUSINESS.RO 
Doingbusiness.ro organizează evenimente de afaceri ce oferă sesiuni practice, interactivitate și analize despre problemele de afaceri locale și regionale. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Realitatea în Afaceri - Drumul către performanță, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit. 
Doingbusiness.ro este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce oferă produse și servicii atât business-to-business, cât și business-to-consumer. Aceste produse și servicii includ: publicații (Romanian Business Digest și Major Companies în România), servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc) și portaluri de afaceri (www.doingbusiness.ro). 
Contact evenimente: Ramona Raicu, email: [email protected]
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei