Sudul litoralului va practica cele mai mici prețuri pentru sejurul de șase nopți

de Anca CHICU Miercuri, 24 Aprilie 2013 89
Federația Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS) a lansat astăzi, în urma unei întâlniri a investitorilor din turism și a autorităților locale desfășurată în stațiunea Venus, propunerea unică de prețuri din cadrul programului Litoralul pentru toți pentru sudul litoralului românesc. Astfel, pentru un pachet de șase nopți, până la jumătatea lunii iunie, sudul litoralului va practica un tarif de 157 de lei pentru hotelurile de o stea, de 180 de lei pentru 2 stele, de 203 lei pentru hotelurile de 3 stele (aceste oferte fiind fără mic dejun inclus). Pentru ofertele cu mic dejun inclus, sudul litoralului va practica prețul de 270 de lei pentru 2 stele, 326 de lei pentru 3 stele, 373 de lei pentru 4 stele și 465 de lei pentru 5 stele.

Prețurile oferite de hotelierii din sudul litoralului sunt comparabile cu cele din Bulgaria pe aceleași categorii de servicii, fiind astfel un pas înainte spre competitivitatea litoralului românesc cu vecinii din sud, spun reprezentanții FPTS. De asemenea, prețurile practicate în sudul litoralului sunt cu 30 la sută mai mici decât cele din Mamaia, lucru menit să facă această zonă a litoralului românesc mai atractivă.

În cadrul întâlnirii de astăzi dintre patronate și primarul localității Mangalia, Radu Cristian, s-a stabilit constituirea unui Consiliu Consultativ pentru fiecare stațiune din sudul litoralului, din care să facă parte atât reprezentanții autorităților locale și ai deconcentratelor, cât și reprezentanții mediului privat, orice decizie în privința stațiunilor urmând a fi agreată mai întâi în cadrul acestui organism.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei