Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din industria Horeca, organizat la Constanţa. Agenda evenimentelor

de Cuget Liber Miercuri, 22 Mai 2024 1363
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția Teritorială pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (A.T.I.M.M.T. Constanța) are deosebita plăcere de a vă invita la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2024 – industria HORECA – Constanța în perioada 23 – 25 mai 2024.

Evenimentul se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, situat în Bulevardul Mamaia, numărul 331A.
Pe durata celor trei zile, vizitatorii au oportunitatea de a participa la un eveniment destinat industriei ospitalității, de a interacționa cu profesioniști care vor expune noutățile și tendințele din domeniu, de a stabili noi parteneriate, precum și de a asista la workshopurile și prezentările de specialitate.
Agenda evenimentelor:
Joi, 23 mai 2024
 
11.00 – Deschiderea oficială – cu participarea doamnei Camelia Taină, director general – Direcția Generală Antreprenoriat și Finanțări pentru IMM-uri și a doamnei Ioana Podosu, director general - Direcția Generală Turism, din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, precum și a membrilor patronatelor și organizațiilor din turism.
12.30 – Întâlnire de lucru – FIHR “meeting@Constanța” - având ca teme: Intensificarea inspecțiilor fiscale; Provocări ale sistemului ReturRO pentru domeniul HORECA; Taxarea fonogramelor utilizate în hoteluri și restaurante
14.00 – Workshop – “Patul perfect” – demonstrație de înfășare corectă a patului de hotel – prezintă: Anca Răuță, managing partner Accacia
14.30 – Workshop – Cooking show live FEDA: Preparate gata în 5 minute – susținut de Maf Force SRL, membru Asociația Patronală RESTO
Vineri, 24 mai 2024

10.30 – Seminar „Implementarea tehnologiei inovatoare a roboticii și a soluțiilor inteligente de monitorizare a consumului în industria HoReCa” - susținut de Daniel Toma, Business Developer la Robotic Cleaning Solutions.
11.30 - Seminar „Abordări viabile și durabile în dinamica sustenabilității și tendințelor inovatoare din industria cosmeticelor hoteliere” - susținut de Victor Vasile, Director de vânzări pe Europa Centrală și de Est la GFL Cosmetics.
12.30 - Seminar „Standarde, practici și tehnologie modernă pentru optimizarea managementului locațiilor din industria ospitalității” - susținut de Mircea Fratuțescu, Manager General al companiei Optima Store.
13.30 – Seminar “Securitate cibernetică în domeniul ospitalității” – prezintă George Zica – Itlab Services & Security
Sâmbătă, 25 mai 2023

11.00 – Vizitarea standurilor târgului de domnul Ștefan-Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului
11.45 – Declarații de presă
12.30 – Seminar – Programe de garantare pentru IMM-uri – prezintă Dumitru Nancu, director general FNGCIMM
● Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10.00 – 19.00.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei