Țiriac Auto lansează propria aplicație de iPhone

de Anca CHICU Vineri, 11 Noiembrie 2011 407
Țiriac Auto lansează (o premieră pentru piața auto românească) propria aplicație de iPhone. Aceasta facilitează accesul utilizatorilor la portalul www.tiriacauto.ro, ce le permite consultarea ofertelor de mașini noi și rulate, găsirea celui mai apropiat showroom sau service și chiar programarea unei vizite într-unul dintre punctele de prezență Țiriac Auto.
"Prin acoperirea acestui nou canal de comunicare venim practic în întâmpinarea clienților noștri, utilizatori de iPhone, care, indiferent de locul în care se află, au nevoie de o informație utilă, în timp real, despre cel mai apropiat service sau showroom din rețeaua Țiriac Auto. Ținând cont de ritmul accelerat de creștere a numărului de utilizatori de iPhone, considerăm important să fim prezenți și aici. Prin urmare, prin lansarea aplicației pentru iPhone, clienții vor avea acces rapid atât la datele de contact ale Țiriac Auto, cât și la toate informațiile despre mașinile noi sau rulate pe care le avem în stoc", a precizat directorul de marketing al Țiriac Holdings, Valentin Safta.
Pentru a face aplicație mai atractivă, s-a pus accent pe zona de prezentare a produselor comercializate și pe secțiunea multimedia (în cadrul căreia utilizatorii pot avea acces la filme de prezentare, reclame sau materiale aparținând mărcilor și modelelor din portofoliul Țiriac Auto).
Aplicația poate fi descărcată gratuit la adresa http://www.mobilio. ro/apple-iphone/referinte/tiriac-auto-8856955.
v v v
Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă. Reprezintă Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei