Totul despre ucenicie și facilitățile pentru tineri și firme

de Anca PAPAN Luni, 17 Martie 2014 74
Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale - CENTRAS Constanța, în parteneriat cu Patronatul IMM Constanța organizează joi, 20 martie, între orele 13.00 - 14.30, în sala de conferințe a Băncii Transilvania de pe Bulevardul Mamaia nr. 134, seminarul dedicat instituțiilor publice și organizațiilor / ONG-urilor din Constanța, interesate de facilitățile de integrare socio-profesională pentru tinerii care provin din diferite categorii sociale.

Tema seminarului este ucenicia, o facilitate de angajare și formare profesională direct la locul de muncă, subvenționată de stat.
Seminarul este organizat în cadrul proiectului "Ucenicia, oportunitate pentru integrarea socio - profesională a tinerilor", implementat în perioada ianuarie - octombrie 2014, cu finanțare din partea Comisiei Europene.

Scopul proiectului este de a promova ucenicia și programele de ucenicie ce pot fi desfășurate de către firme și organizații în meserii specifice, ca oportunitate de formare profesională direct la locul de muncă, benefică atât pentru tineri cât și pentru companii.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei