Trecerea la ora oficială de vară nu va afecta mersul trenurilor

de Anca CHICU Miercuri, 21 Martie 2012 398
Reprezentanții CFR Călători au anunțat că, începând din data de 25 martie 2012, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 3.00 devenind ora 4.00. Trecerea la ora oficială de vară nu modifică însă mersul trenurilor în vigoare.
Trenurile de călători vor pleca din stații după ora oficială de iarnă până în noaptea de 24/25 martie 2012 ora 3.00, care devine ora 4.00. După această oră (4.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.
Trenurile de călători aflate în circulație între 3.01 și 4.00 (ora iarnă), vor circula cu întârziere. Pentru aceste trenuri se vor stabili măsuri suplimentare pentru reducerea în parcurs a acestor întârzieri.
Având în vedere că și în țările vecine această trecere se face în aceeași zi de duminică, 25 martie 2012, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare, au precizat reprezentanții CFR.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei