Umanitara Iepurașului pleacă prin satele Dobrogei

de Anca CHICU Vineri, 06 Aprilie 2012 364
În urmă cu două săptămâni a avut loc cea de-a treia ediție a evenimentului JCI PLAY 4×4, o zi off-road la care au participat atât profesioniști, cât și antreprenori din Constanța și împrejurimi. Pe lângă scopul principal de a face off-road business networking, evenimentul a avut și un scop secundar, de a strânge fonduri pentru o umanitară destinată câtorva zeci de copii mai puțin norocoși din județul Constanța.
Umanitara Iepurașului pleacă la drum sâmbăta aceasta. Mașinile partenerilor JCI și ale membrilor Offroadindobrogea.ro, încărcate cu pachete individuale pentru 110 cazuri sociale, ajung în Cumpăna, Cotu Văii, Ovidiu, Lumina, Luminița, Vadu, Traian, la Mănăstirea Histria și Mănăstirea Colilia.
Toți constănțenii se pot însă implica în această campanie. Cei cu inimă mare sunt așteptați la centrele de colectare de la Restaurantul Chevalet (vizavi de Aqua Magic, pe malul lacului), sediul Zip Escort - str. Primăverii (vizavi de stadionul Farul), Forte Games, B-dul Tomis (complex Dacia, etaj 1) sau de la Kids Arena, în incinta Doraly Mall. (A.C.)

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei