Vezi ce trenuri nu circulă astăzi. Lista modificată

de Anca CHICU Marţi, 14 Februarie 2012 568
Pentru astăzi, din cauza timpului nefavorabil, CFR a anulat 349 trenuri . Vezi AICI lista completă.
"Pentru data de 14 februarie, rugăm publicul din zonele afectate de atenționarea cod portocaliu să călătorească numai dacă este absolut necesar, deoarece în aceste zone sunt posibile anulari de trenuri, dar și întârzieri mari generate de circulația în condiții de iarnă, în spatele plugurilor de zăpadă", au precizat reprezentanții CFR Călători.
De asemenea, pentru zilele de 14 si 15 februarie, pentru parcursul neefectuat, la trenurile care înregistrează întârzieri, la solicitarea călătorilor, se va restitui integral contravaloarea biletelor (pentru distanta neefectuată). Potrivit reprezentanților CFR, pasagerii pot efectua călătorii, fără plata diferențelor tarifare, la alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, în situația în care apar modificări în circulația trenurilor la care au bilete valabile.
În plus, ca și în ultimele zile, astăzi și mâine în trenuri se pot cumpăra bilete la tarif de casă, în situația în care călătorii nu au timp să-și cumpere bilet din cauza modificărilor de circulație.  
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei