100 de jandarmi de la Gruparea Mobilă vor patrula, în acest weekend, în stațiunea Mamaia

de Cuget Liber Vineri, 22 Iunie 2012 205
În perioada 22 - 24 iunie, aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța vor acționa prin patrule mixte împreună cu lucrători din IPJ Constanța, patrule de jandarmi și echipaje de intervenție în stațiunea Mamaia.
Totodată, la reședința unității vor fi dispuse echipaje de intervenție ce pot acționa la solicitare pe întreg litoralul Mării Negre.
Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor, și să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea, dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetățenii sunt sfătuiți să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei