11 percheziții în mai multe localități din Constanța

de Andreea CARAUA Joi, 18 Aprilie 2024 1681
În această zi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub coordonarea procurorului de caz Teodor Niță, specializat în combaterea infracționalității de mediu, au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane fizice, dar și la sediile unor persoane juridice.
Acestea sunt cercetate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.
Perchezițiile se desfășoară în municipiul Constanța, orașul Năvodari, dar și în comunele Lumina, Topraisar și satul Dulcești, iar aceste acțiuni au loc cu sprijinul echipajelor din cadrul Gărzii de Coastă, al Gărzii de Mediu Constanța, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Potrivit informațiilor din dosar, din februarie 2024 și până în prezent, persoanele cercetate au încălcat dispozițiile ordonanței de urgență 92/2021, referitoare la regimul deșeurilor, pe care le-ar fi depozitat, aruncat sau abandonat în mod ilegal.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei