11 urmăriți internațional, aduși în țară pentru ispășirea pedepselor

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 30 Martie 2024 222
În perioada 26 - 29 martie 2024, Poliția Română a adus în țară 11 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse sau de arestare preventivă.

Astfel, la data de 26 martie a.c., a fost adus un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Fălticeni, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an.

La data de 27 martie a.c., a fost adus un tânăr, de 26 de ani, domiciliat în Călărași, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost adus din Italia, fiind emis de către Judecătoria Oltenița, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 6 luni.

De asemenea, a fost adusă o femeie, de 30 de ani, domiciliată în București, urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și complicitate la viol. Aceasta a fost adusă din Italia, având emis de către Judecătoria Sectorului 1 București, pe numele ei, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 2 luni.

La aceeași dată, un alt tânăr, de 28 de ani, din Neamț, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru tâlhărie calificată. Judecătoria Piatra Neamț a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani.

Totodată, la data de 27 martie a.c., a fost adus un bărbat, de 55 de ani, domiciliat în București, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul București, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 6 ani.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei