7.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în portul Constanța

de Andreea ILIESCU Miercuri, 23 Octombrie 2013 69
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit pentru control, în portul Constanța, un autoturism marca Cielo, înmatriculat în București, în care se aflau trei bărbați. 


În urma controlului, în bagajele personale ale unui cetățean străin, în vârstă de 38 de ani, oamenii legii au găsit 5.040 de țigarete de mărci diferite, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

Cercetările au stabilit faptul că respectivul bărbat este de cetățenie egipteană și deține funcția de marinar pe o navă, sub pavilion Cambodgia, ancorată în Portul Constanța. 

Polițiștii de frontieră, alături de lucrători vamali și reprezentanți ai Căpităniei Zonale Constanța, au efectuat un control amănunțit la bordul navei respective, descoperind ascunse și nedeclarate, în cabina marinarului egiptean, alte 1.600 de țigarete. Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 2.000 lei, urmând a-l cerceta pe marinarul egiptean pentru contrabandă cu produse din tutun. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei