A murit șeful clanului Corduneanu. Suferise o intervenţie pe inimă

de Cuget Liber Luni, 15 Aprilie 2024 269
Costel Corduneanu, șeful clanului interlop Corduneanu, a murit luni la un spital din Târgu Mureș. Fost sportiv la Steaua și Dinamo, Corduneanu era internat după o intervenție chirurgicală pe cord, scrie stirileprotv.ro
Costel Corduneanu a murit la vârsta de 54 de ani, a confirmat avocatul său pentru corespondentul Știrilor PRO TV. Corduneanu era internat după o intervenție chirurgicală pe cord, acesta fiind cunoscut pentru problemele sale cardiace.
Vestea morții celui poreclit ”Stăpânul Moldovei” a devenit rapid virală pe rețelele sociale, care s-au umplut cu mesaje de condoleanțe de la prieteni și admiratori.


sursa foto: antena3.ro

Taguri

Comentează știrea

Control Mintal
15 aprilie

Interlopul e model de valoare pentru cetateanul onest si de aia "pe rețelele sociale, care s-au umplut cu mesaje de condoleanțe de la prieteni și admiratori". Promovati cu cinste infractorii, faceti poze cu ei pt. panoul clasei cu MissRepetentaUnPicDarBunaLaInfractor si ulterior sa mergeti la Politie ca : si viol si bataie si fara bani si drog. Cinste Sportului prin Interlop, asta e mesajul benefic pentru societate ! O flegma umana, nimic mai mult !

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei