A plouat cu dosare penale la Constanța! Șoferii "pericol public", trași la răspundere

de Cuget Liber Joi, 04 Aprilie 2019 149
La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.48 mg/l alcool în aerul pur expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Totodată, conducătorului auto i-a fost efectuat testul pentru consum de substanțe cu efect psihoactiv, acesta fiind pozitiv.
La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.64 mg/l alcool în aerul pur expirat).
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Constanța.
La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Albinelor din localitate și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 3 aprilie a.c., o patrulă mixtă, formată dintr-un polițișt al Secției 4 șu jandarm, a depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un moped, pe strada Crișului din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauze au fost întocmite dosare penale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei