A stat patru ore pe arcada de la pod și a coborât pentru că… a rămas fără țigări!

de Andreea ILIESCU Luni, 01 Iulie 2013 300
Panică în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Medgidia, când un bărbat s-a urcat pe arcada podului rutier din municipiu. La început, oamenii legii au crezut că Nicu Coman, de 39 de ani, vrea să-și pună capăt zilelor, însă după ce au făcut rost de numărul de telefon al bărbatului și l-au contactat, polițiștii au realizat că "sinucigașul" voia doar să… se relaxeze.
Pompierii de la ISU Dobrogea, o ambulanță SMURD, dar și zeci de polițiști au împânzit podul rutier, pentru a evita producerea unei tragedii. Bărbatul s-a urcat pe pod în jurul orelor 20 și a coborât cu puțin înainte de miezul nopții. Acesta le-a spus polițiștilor că nu avea niciun gând de sinucidere, ci pur și simplu îi place să se reculeagă pe arcada de la podul rutier. Mai mult, bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că nu este prima oară când face acest lucru, ci că obișnuiește să se urce pe arcadă la sfârșitul fiecărei săptămâni.
De această dată însă, acesta a fost zărit de localnici, care au alertat autoritățile, fapt pentru care Nicu Coman a fost foarte supărat. Din această cauză, nu a vrut să se dea jos în fel și chip. Până la urmă, în jurul orelor 00.00, bărbatul i-a sunat pe polițiști, spunându-le că se va da jos de pe arcadă pentru că… a rămas fără țigări.
Nicu Coman a fost trimis la Spitalul de Boli Psihice Palazu Mare, pentru un control de specialitate. Nu a fost necesară internarea, bărbatul fiind predat familiei. Acesta a fost amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei