Accident grav în salina din Slănic Prahova. Un microbuz cu turiști s-a răsturnat în tunel

de Cuget Liber Duminică, 01 Aprilie 2018 846
Un microbuz care transporta turiști în Salina Unirea din Slănic, județul Prahova, s-a răsturnat, duminică, în vehicul fiind 19 pasageri, printre care și turiști israelieni. Mai multe ambulanțe sunt trimise la locul accidentului, potrivit Realitatea.net.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că un microbuz cu 19 pasageri, care se deplasa către Salina Unirea, s-a răsturnat, mai multe persoane fiind rănite.

Toate persoanele care se aflau în microbuz, printre care și opt copii, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Se pare că microbuzul s-a răsturnat pe o parte, iar persoanele rănite au suferit contuzii și traumatisme cranio-cerebrale.
"Din primele informații, microbuzul s-a răsturnat la intrarea în mină, erau 19 călători, printre care și turiști israelieni", a declarat Brezeanu.
Accidentul s-a petrecut în tunelul care coboară în mină.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că evenimentul este în desfășurare, la locul accidentului fiind trimise două ambulanțe cu medic și alte șase cu asistent medical.
Directorul Minei Slănic, Anghel Belea, a declarat că microbuzul s-a răsturnat pe traseul care leagă suprafața de Mina Unirea, în tunel, toți turiștii fiind scoși din mașină de personalul Salinei și duși la zona de îmbarcare, unde sunt evaluați de medici.
Niciunul dintre turiști nu este încarcerat.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei