Accident grav pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Două persoane au murit

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 159
Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident produs duminică pe șoseaua de centură a Capitalei, în zona comunei Cernica. O mașină a luat foc în urma impactului cu un TIR, potrivit România TV. În urma ciocnirii, mașina a luat foc, iar două persoane au murit carbonizate. Când autoritățile au ajuns la fața locului, mașina se afla în flăcări, pompierii reușind într-un final să stingă incendiul, cu toate că a fost prea târziu pentru cei doi pasageri.
Accidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, în jurul orei 12.10, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, Daniel Vasile. La sosirea echipajele ISU, mașina tip Logan era arsă aproape în totalitate. Șoferul camionului este conștient și în afara oricărui pericol, nefiind rănit. Medicii ajuns la fața locului au constatat decesul celor două persoane.
La această oră, traficul rutier este întrerupt pe DN Centura București, între Glina și intersecția cu A2. Circulația a fost deviată prin București.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei