ACCIDENT ÎN CONSTANȚA / Motocicletă spulberată pe strada Cumpenei

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 01 Iunie 2013 457
Doi tineri au văzut moartea cu ochii, în această dimineață, după ce motocicleta pe care se aflau a fost izbită violent de un autoturism. 


Potrivit polițiștilor de la Rutieră, care au anchetat incidentul, în jurul orei 10,30, un bărbat de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism, rula pe strada Cumpenei, pe banda a treia, dinspre B-dul I. C. Brătianu spre Aurel Vlaicu și ajungând la intersecția cu strada Spiru Haret a virat la stânga. El nu a observat, însă, motocicleta Kawasaki pe care se aflau cei doi bărbați de 30 de ani, și care rula pe banda a doua, în direcția opusă. Cei doi ocupanți ai motocicletei au ajuns la spital cu răni ușoare, spun anchetatorii. 


Taguri

Comentează știrea

crestin
2 iunie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei