Un poliţist de la Acţiuni Speciale a murit într-un accident de motocicletă

de Madalina PETRESCU Duminică, 05 Mai 2024 1823
Cristian Laurenţiu Jalbă, un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale Galaţi, a murit într-un teribil accident de motocicletă pe faleza din oraş.
Poliţistul de la Acţiuni Speciale se afla pe o motocicletă, alături de o tânără în vârstă de 34 de ani, şi circula pe faleza din Galaţi, când la un moment dat un şofer în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, a întors fără să se asigure.
Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut evita impactul şi a intrat în plin în autoturism, fiind proiectat pe asfalt, la fel ca şi pasagera sa. Poliţistul a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
"La data de 5 mai 2024, la ora 14:52, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Marea Unire din municipiul Galați, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din cercetările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se deplasa pe strada menționată pe banda 1 de circulație, având direcția de deplasare dinspre strada Portului către bulevardul Cloșca, după ce a trecut de Parcul Viva și a ajuns în dreptul unei biserici, ar fi efectuat manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în impact cu o motocicletă care se deplasa în aceeași direcție pe banda 2 și care era condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați.
În urma impactului au fost rănite două persoane care se aflau pe motocicletă în acel moment, fiind vorba despre conducătorul acesteia care a fost rănit grav și o femeie, de 34 de ani.
Echipajele medicale de la SMURD Galați și de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit după care a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Tot la spital a fost condusă și pasagera de pe motocicletă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei