Accident mortal! Un bărbat beat şi fără permis şi-a ucis pasagera după ce s-a înfipt cu maşina într-un stâlp

de Madalina PETRESCU Miercuri, 22 Mai 2024 275
Poliţiştii tulceni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea a şase infracţiuni în urma accidentului rutier înregistrat miercuri în satul Partizani, din Delta Dunării, în care o persoană a murit şi una a fost rănită.

Verificările făcute de poliţişti au arătat că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din sat, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp din afara părţii carosabile, relatează Agerpres.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, a reieşit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere, autoturismul nu era înmatriculat iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals", a anunţat IPJ Tulcea.

Un alt pasager a fost rănit în accident

În urma evenimentului, o bătrână, în vârstă de 70 de ani, pasageră în autoturism, a murit şi altă persoană a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea. Conducătorul auto a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Tulcea pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei