Accident rutier grav în Eforie. Trei turiste, în stare critică la spital

de Andreea ILIESCU Joi, 05 Septembrie 2013 394
Trei turiste au ajuns la spital, ieri dimineață, după ce au fost călcate de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Evenimentul s-a produs la intrare în localitatea Eforie Nord. 
Nicolae Ghiorghiu, de 59 de ani, din Dobromir, conducea un Logan pe DN39, dinspre Mangalia către Constanța. Ajungând în dreptul marcajului pietonal de la intrarea în localitatea Eforie Nord, conducătorul auto nu a redus viteza și le-a lovit din plin pe Elisabeta Marin, de 43 de ani, Cristina Călin, de 35 de ani și Florentina C., de 15 ani, toate din București, care se angajaseră în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului deosebit de puternic, cele trei au ajuns la spital în stare gravă. Minora de 15 ani și-a revenit, însă a rămas sub supravegherea medicilor, în timp ce femeile se află în stare critică, suferind multiple leziuni și fracturi. 
Taguri

Comentează știrea

marin elisabeta
20 decembrie 2013
accident rutier

buna seara in data de 4 septembrie am suferit un accident cel mai sus mentionat.inpreuna cu prietena mea si cele 2 fetite cu ajutorul lui dumnezeu santem bine recuperarea este f grea.prin intermediul dvs asi vrea sa ii multumesc unei doamne care a avut grije de fetita mea ulterior am aflat ca este cadru medical ii dorim sarbatori fericite si multa sanatate va multumesc dna este si in pozele facute de dvs

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei