Accident stupid sau sinucidere? A căzut de la etajul patru

de Andra RAFTU Joi, 04 Iunie 2015 372
Durere fără margini pentru o familie din Constanța. Fiul lor de numai 29 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce în noaptea de marți spre miercuri a căzut în gol de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Mircea cel Bătrân, din Constanța. Polițiștii constănțeni încearcă să elucideze cazul și să stabilească dacă tânărul a căzut din neatenție sau a încercat să își pună capăt zilelor. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 01.30 și cel care a alertat autoritățile este un vecin care a cerut intervenția cadrelor medicale, dar și a polițiștilor.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde a fost supusă mai multor investigații. În încercarea de a afla ce s-a întâmplat, oamenii legii s-au prezentat la domiciliul tânărului și i-au informat pe părinții acestuia că fiul lor se află la spital. Inițial, părinții nu i-au crezut pe polițiști și au verificat cele spuse. În momentul în care au ajuns în camera tânărului aceștia au observat că fereastra era deschisă și fiul lor nu mai era în casă.
Ieri după-amiază tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii speră că acesta își va reveni. Din primele informații, tânărul nu avea probleme care să îl împingă să își ia viața. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. 
Taguri

Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei