ACCIDENTE REGIZATE ŞI MAŞINI DISTRUSE INTENŢIONAT, pe străzi din România! Totul pentru banii din asigurări

de Alina DRACOPOL Joi, 11 Aprilie 2024 675
Şapte persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, într-un dosar privind înşelăciuni în domeniul asigurărilor.

"În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de şapte persoane, cu vârste între 33 şi 43 de ani, din judeţele Dâmboviţa, Argeş şi Olt", se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Suspecţii reţinuţi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Poliţiştii au efectuat, marţi, 15 percheziţii în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, într-un dosar privind înşelăciuni în domeniul asigurărilor.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2023 - 2024, opt persoane ar fi solicitat şi primit bani de la societăţile de asigurare-reasigurare, în vederea efectuării reparaţiilor unor autovehicule, distruse în mod intenţionat, în cadrul unor accidente de circulaţie regizate, prezentate ca fiind accidente de circulaţie reale", a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăţi de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei