Accidente rutiere stupide. Trei femei au ajuns la spital

de Andreea ILIESCU Luni, 26 August 2013 217
La sfârșitul săptămânii trecute, trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. 
Primul eveniment a avut loc sâmbătă, în jurul orei 10.10, când Gheorghe Panică, de 38 de ani, conducea o Skoda pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, dinspre Constanța către Hârșova. La un moment dat, ajungând în dreptul marcajului pietonal de la intersecția cu strada Arțarului, bărbatul a accidentat-o pe Alexandrina Merlă, de 55 de ani, care traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea pentru pietoni. Femeia a fost transportată la spital, unde se află în afara oricărui pericol. 
Două ore mai târziu, Ion Lăcătuș, de 52 de ani, conducea un Iveco pe strada Traian din localitatea Eforie Nord, dinspre Eforie Sud către Constanța. Ajungând în dreptul imobilului cu numărul 3, din cauza nepăstrării distanței față de autovehiculul din față, șoferul a intrat în coliziune cu un Opel, condus de Marius Popa, de 30 de ani, din București. În urma impactului, Opelul a fost proiectat către înainte, unde a lovit un Peugeot, condus de Daniel Sprinceanu, de 19 ani, din Focșani. În urma accidentului, o pasageră din al doilea autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
În aceeași zi, în jurul orelor 13, Irfan Dede, de 54 de ani, conducea un Renault pe DC86, dinspre stațiunea Mamaia către Năvodari. Ajungând în zona de agrement "La hamace", conducătorul auto a virat stânga, încălcând marcajul dublu continuu, fără să acorde prioritate, astfel intrând în coliziune cu un Volkswagen, condus de Gheorghe Goga din sens opus. În urma impactului, Zisan Dede, de 48 de ani, pasageră în Renault, a fost rănită ușor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei