Achiziția REFUGIILOR pentru stațiile de autobuz din Constanța, ANCHETATĂ DE DNA ȘI IPJ

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 06 Aprilie 2023 1752
Contractul de achiziție al refugiilor pentru stațiilor de autobuz încheiat de Primăria Constanța este atât în atenția Direcției Naționale Anticorupție, cât și a Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța. Potrivit surselor noastre, ancheta este în prezent în faza de urmărire penală, fiind în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.
Procedura pentru licitația publică pentru achiziționarea și montarea a 125 de refugii pentru stațiile de autobuz a fost demarată la finalul lui 2021. Au fost depuse mai multe oferte, iar într-un final contractul a fost atribuit firmei Belmar Prod SRL. De menționat că, în cadrul procedurii, au fost depuse mai multe contestații.
Potrivit informațiilor făcute publice de autoritatea publică locală, contractul de achiziție a fost încheiat pentru 8.885.750 lei, fără TVA, astfel că un refugiu – cu achiziție, montare și TVA, ar ajunge la un cost de aproximativ 84.000 de lei.
În luna februarie 2023, DNA a solicitat primăriei documentele privind contractul de achiziție. 
Taguri

Comentează știrea

Ips Constanteanu
6 aprilie 2023
Super articol

Bravo Flori ! Ai uitat ce ai vrut sa spui.De matematica,nu e cazul sa amintim..Intreaba si tu pe cineva care cunoaste cifrele cand vrei sa scrii. Super articol !Vai steaua ta ...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei