Adolescent de 13 ani agresat și dat afară din casă de tatăl său. De șase luni, băiatul trăia un adevărat coșmar

de Madalina PETRESCU Duminică, 04 Iunie 2023 178
Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiștii din Dâmbovița după ce și-ar fi agresat fiul de 13 ani și l-ar fi dat noaptea afară din casă.


Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-ar fi amenințat și agresat fiul.


Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat de mai multe ori copilul în vârstă de 13 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuință în curtea imobilului.


Sâmbătă, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive, potrivit observatornews.ro.


În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei