Adolescenţi din Constanţa, faţă în faţă cu poliţiştii: "Dacă ai un prieten consumator de droguri nu îl ocoli"

de Alina DRACOPOL Miercuri, 26 Octombrie 2022 313
Zilele acestea, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități preventiv-informative în rândul adolescenților prezenți în zona unui centru comercial din municipiul Constanța.
 
Astfel, polițiștii le-au explicat tinerilor aspecte referitoare la riscurile la care se expun dacă aleg să consume droguri:
„Nu încerca consumul de droguri, cândva vei deveni în mod sigur dependent de ele! Gândește-te de două ori înainte să accepți diferite propuneri cu privire la droguri! Nu îți dovedești curajul sau bărbăția consumând droguri; cel mult, dovedești că ești o persoană slabă și influențabilă! Nu intra în relație cu plasatorii de droguri, indiferent cât de tentante sunt „atențiile” (doze gratuite, bani, obiecte etc.)! Dacă ai un prieten consumator de droguri nu îl ocoli și îndrumă-l să ceară sprijinul familiei, profesorilor, medicului sau altor persoane care îl pot ajuta!”, sunt mesajele pe care le-a primit fiecare adolescent care s-a întâlnit cu oamenii legii în timpul acţiunii. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei