Alarmă falsă în cazul alertei cu bombă! O fostă judecătoare ar fi fost ameninţată

de Alina DRACOPOL Miercuri, 15 Noiembrie 2023 333
Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în urma alertei cu bombă din municipiul Arad, iar femeia care a sunat la 112 ca să spună că este ameninţată este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, pensionată recent, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la adresa de domiciliu a femeii au intervenit forţe impresionante, fiind blocată strada şi evacuaţi locuitorii din casele învecinate.
Pirotehniştii au verificat ambele autoturisme ale fostei judecătoare, care sunase la 112 să spună că a fost ameninţată şi că sub un autoturism ar putea fi amplasată o bombă. Niciun dispozitiv străin nu a fost însă găsit.
"Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect", a precizat IPJ Arad.
Incidentul a avut loc pe strada Mărăşeşti, în zona centrală a oraşului Arad, iar operaţiunea de căutare a presupusei bombe a durat două ore. La faţa locului au fost prezenţi pirotehnişti, poliţişti, jandarmi şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.


sursa foto: Opinia Timişoarei

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei