Albanezi opriți de polițiștii de frontieră, după ce au trecut ilegal granița

de Sorin HULUBEI Vineri, 15 Septembrie 2017 151
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, doi albanezi care voiau să intre ilegal în România, din Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde. 

Oamenii legii au reușit să-i descopere pe indivizi cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, pe direcția localităților de frontieră Hagieni-Limanu. Un echipaj mobil s-a deplasat la fața locului și, deoarece persoanele în cauză nu își justificau prezența în zonă, au fost duse la sediul P.T.F Vama Veche pentru continuarea cercetărilor. 

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni albanezi, în vârstă de 33 de ani, respectiv 28 de ani, pentru care polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. 

În baza acordului româno - bulgar, cele două persoane au fost predate autorităților de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei