AMBULANȚĂ FĂCUTĂ PRAF, după ce a lovit doi măgari!

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 08 Iunie 2020 257
Polițiștii investighează împrejurările în care, aseară, a avut loc un accident rutier în urma căruia o ambulanță a fost grav avariată, iar o persoană a ajuns la spital. 

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au fost sesizați că pe raza localității Andrășești, a avut loc un accident rutier. 

În urma verificărilor a reieșit că șoferul unei ambulanțe, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localității Andrășești,  a lovit doi măgari ce se aflau pe partea carosabilă. Inițial, conducătorul auto și asistentul care se afla în ambulanță au afirmat că nu au fost răniți în urma evenimentului rutier. Ulterior, însă, asistentul a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanței, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei