Amenzi de mii de lei date de jandarmi, prin stațiunile de pe litoral

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 21 Iulie 2020 177
Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost, zilnic, la datorie, în sfârșitul de săptămână care a trecut. Alături de polițiști, militarii au intervenit pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.
Astfel, în intervalul 17 - 19 iulie, jandarmii constănțeni au aplicat aproape 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei. Faptele sancționate au fost: adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.
"Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea serviciului 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de ordine și siguranță publică, atunci când situația o impune", au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei