Angajatul de la Drumuri și Poduri, grav rănit în timpul unor lucrări de decolmatare, a murit

de Madalina PETRESCU Duminică, 05 Mai 2024 482
Angajatul DRDP Craiova, care a fost grav rănit în urma accidentului din 24 aprilie, a murit la spital, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii instituţiei. În același accident a murit și o altă femeie în vârstă de 45 de ani, colega bărbatului decedat, potrivit publicației locale Gazeta de Sud.

”Cu toate eforturile, supraomeneşti, depuse de personalul medical, cu toate rugăciunile familiei şi colegilor, colegul nostru rănit în tragicul accident de pe DN 6, din urmă cu 2 săptămâni, nu a reuşit să treacă peste gravitatea rănilor suferite şi a decedat. Suntem alături de familia greu încercată şi vom ajuta cu tot ce este nevoie, ca o adevărată familie ce suntem”, a transmis Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova.

Accidentul a avut loc pe 24 aporilie, când echipele DRDP Craiova se aflau pe DN 6, în localitatea Răcari și executau lucrări de decolmatare.

“Pe DN 6, pe raza localităţii Răcari, a avut loc un eveniment rutier foarte, foarte grav. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din Filiaşi. Un bărbat, de 68 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei