Arestat preventiv după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de probe biologice

de Andreea CARAUA Vineri, 17 Mai 2024 328
În această săptămână, un bărbat de 41 de ani din Constanța a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de mostre biologice.
Potrivit datelor din dosar, bărbatul a fost surprins de polițiștii Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Mamaia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și cu aparatul din dotare, reieșind indici cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în corp.
Condus la unitatea medicală, inculpatul a refuzat recoltarea de probe biologice.
Inițial, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și instanței de judecată, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.
Taguri

Comentează știrea

Constantin loc Constantta
17 mai

Dacă ptr. acest individ s-a dispus arestarea preventiva de ...30 zile, OARE NU AR FI TREBUIT SA SE PRROCEDEZE LA FEL SI CU ACEL INDIVID DE ACUM CATEVA ZILE IN URMA , CE A REFUZAT PRELEVAREA DE PROBE BIOLOGOCE- A , NU SA PUTUT , DEOARECE E MARE ....MAHAR IN CADRUL IPJ CONSTANTA!!!! .....UNDE E ....JUSTITIA DIN ROMANICA????!!!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei