Arestat preventiv după ce a spart mai multe mașini

de Sorin HULUBEI Vineri, 06 Octombrie 2017 242
Un bărbat din Constanța, în vârstă de 30 ani, este cercetat în cazul unor furturi calificate din autoturisme. 

Potrivit oamenilor legii, în intervalul 6 - 9 septembrie, Florin Ciprian Furdu a comis mai multe furturi pe raza municipiului Constanța. Mai exact, individul forța portierele autoturismelor parcate, reușind să deschidă o mașină marca Dacia Logan și două autoturisme Daewoo Tico, din interiorul cărora a furat un aparat GPS, o cameră foto, un monopied, biciclete, dar și mai multe bunuri. 

Pentru probarea activității infrac-ționale, miercuri, polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză, în zonele Abator și Palas. În urma perchezițiilor, au identificat mai multe bunuri posibil a fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt. Prejudiciul estimat la aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și predat persoanei vătămate. 

Magistrații Judecătoriei Constanța au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei