Avocatul Casei Regale, audiat la DNA

de Cuget Liber Miercuri, 16 Decembrie 2015 109
Ferma Băneasa nu trebuia revendicată pentru că a aparținut întotdeauna statului. O spune avocatul Casei Regale a României. Adrian Vasiliu susține că pământurile revendicate de Paul al României au fost doar folosite de Carol al II-lea și nu au fost niciodată în proprietatea acestuia. Avocatul lasă să se înțeleagă că unele bunuri au fost revendicate în baza unor documente aflate sub semnul întrebării, transmite Realitatea.net.

Declarațiile au fost făcute de avocatul Casei Regale a României la DNA, acolo unde Adrian Vasiliu a fost audiat ca martor în dosarul în care sunt urmăriți penal Remus Truică și Paul al României.
Casa Regală a României nu se va constitui parte civilă în dosar pentru că singurul păgubit este statul, mai spune avocatul. Adrian Vasiliu atrage atenția și asupra altor revendicări făcute de Paul de România fără să aibă vreun drept.
Procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele mai multor persoane, printre care omul de afaceri Remus Truică și Paul al României, aflați în arest la domiciliu, sau jurnalistul Dan Andronic cercetat sub control judiciar. Anchetatorii susțin că prințul a revendicat ilegal, cu ajutorul lui Truică, Ferma Băneasa.
Potrivit DNA, prejudiciul se ridică la aproape 136 de milioane de euro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei