Avocatul Poporului Constanța reia audiențele, la începutul lunii iunie

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 27 Mai 2021 287
Începând din 2 iunie, experții Avocatului Poporului Constanța reiau activitatea de acordare de audiențe, la sediul din municipiul Constanța, situat pe Bulevardul Ferdinand, nr. 7 bis (în sediul Camerei de Conturi Constanța). Programul de audiențe este: luni și miercuri, între orele 10,00 – 14,00, marți și joi, între orele 12,00 – 16,00.
Audiențele se acordă în mod gratuit, iar cei interesați trebuie să se programeze la numărul de telefon 0241/550.544. „Pentru acces, persoanele care solicită audiența trebuie să respecte formalitățile prevăzute de legislație privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2”, au arătat reprezentanții Avocatului Poporului.
De asemenea, pentru operativitate, dar și ținând cont de contextul pandemic, persoanele care vin în audiență trebuie să aibă asupra lor o petiție, din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documentele justificative, în copie. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei