Bărbat mort, după ce un tânăr de 19 ani l-a lovit cu pumnul în față

de Cuget Liber Duminică, 02 Februarie 2020 191
Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiștii din Botoșani sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a lovit un bărbat, care a decedat în scurt timp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu, tânărul ar fi avut un conflict spontan cu victima, pe care a lovit-o cu pumnul în zona capului, aceasta căzând inconștientă pe un drum din centrul localității Oneaga, transmite Agerpres.

″În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeași seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristești, a lovit victima cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care autorul a plecat în loc necunoscut", a afirmat Nenișcu.

Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul victimei în vârstă de 43 de ani.

Tânărul a fost identificat câteva ore mai târziu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Sursa: Agerpres



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei