Bărbatul eliberat prin recurs compensatoriu și care a bătut cu sălbăticie un bătrân a fost arestat

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 284
Bărbatul eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu și care a bătut cu bestialitate un bătrân pentru a-l jefui, în scara unui bloc din Galați, a fost arestat. După comiterea tâlhăriei, atacatorul a fugit, fiind prins după cinci zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție(IJP) Galați, Gabriela Costin, citată de Agarpres, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost dus sâmbătă la Judecătoria Galați, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El a fost încarcerat în arestul Poliției Județene Galați.

Agresorul a fost depistat vineri de un echipaj al Secției 2 Poliție, în urma unei informații, într-o clădire dezafectată din cartierul Țiglina 1. Bărbatul nu a opus rezistență, a fost încătușat și dus la sediul Poliției Galați, fiind reținut.

Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei susțin că atacatorul și-a urmărit victima pas cu pas.

Victima în vârstă de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC și apoi i-a schimbat în valută, fiind vorba de 500 de euro. Când a intrat în blocul în care locuiește, bătrânul a fost atacat din spate, bătut cu brutalitate și jefuit, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în imobil.

Victima agresiunii se află în spital, în stare stabilă, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial sever.

Atacatorul este recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei