Bătaie de joc! Polițiștii i-au identificat pe șoferii constănțeni care se șicanau în trafic pentru a-i ... mustra

de Sorin HULUBEI Joi, 02 Martie 2017 882
Polițiștii rutieri s-au autosesizat și i-au identificat pe cei doi conducători auto care efectuau manevre de șicanare, punând în pericol traficul, pe DN1, în zona municipiului Ploiești.

Din filmare reiese un comportament de șicanare dintre doi conducători auto, care se deplasau pe DN 1, în zona municipiului Ploiești, pe sensul de mers către județul Brașov. Cei doi, în condiții de trafic intens, ar fi efectuat manevre menite să perturbe confortul și sentimentul de siguranță a celorlalți participanți la trafic.

Șoferii cu vârste de 31, respectiv 49 de ani, ambii do-miciliați în municipiul Constanța, au fost iden-tificați și de-pistați de polițiștii rutieri. În urma audierii acestora, polițiștii le-au pus în vedere să manifeste prudență și respect în trafic și li s-a atras atenția asupra obligativității respectării normelor rutiere.

"Fiți politicoși și civilizați în trafic! Poliția Română vă recomandă să fiți politicoși și civilizați în trafic, iar în cazul în care sunteți martor sau victimă ale unei infracțiuni, să apelați la numărul de urgență 112", vă sfătuiesc reprezentanții IGPR. 

Taguri

Comentează știrea

mr. Anaconda
2 martie 2017
???

Ha! Ha! Ha!

Gheorghe
2 martie 2017
Nu inteleg

Exista Cod rutier si Regulament de aplicare a Codului rutier. In regulament se spune: ,,Art. 145. - (1) Conducatorii de vehicule sunt obligati sa semnalizeze schimbarea directiei de deplasare, depasirea, oprirea si punerea in miscare. (2) Intentia conducatorilor de autovehicule de a schimba directia de mers, depasirea si oprirea se semnalizeaza prin punerea in functiune a luminii intermitente a semnalizatoarelor cu cel putin 50 m in localitati si 100 m in afara localitatilor, inainte de efectuarea manevrelor. Din postarea video se vede incalcarea acestui articol. De ce nu aplicati Regulamentul, care are si sanctiuni prevazute, domnilor politisti? Domnilor ziaristi va rog sa faceti o ancheta ziaristica sa ne spuneti cine sunt cei doi contravenienti care sunt ocrotiti de politie.

JOE COKAR
2 martie 2017
șicana = VITEZA

MAI MULTE RADARE,VOI, CAP DE CRETA!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei