Bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege de clasă

de Cuget Liber Marţi, 12 Noiembrie 2019 520
O elevă în vârstă de 14 ani, din Vinețești (Vaslui), a fost bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege, din cauza unor bârfe, scrie observator.tv

Scenele violente s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în școala din satul Vinețești, comuna Oltenești din Vaslui.

Chiar în timpul orei de biologie, tatăl unei eleve a năvălit în clasa fiicei sale și a bătut-o pe o colegă a fetei, de fața cu profesoara și ceilalți elevi.

Copila bătută este crescută, de la vârsta de trei ani, doar de bunică, după ce a fost abandonată de mamă, notează vremeanoua.ro.
"Am fost agresată de tatăl colegei pentru că am avut un conflict cu fiica lui care a degenerat. Totul a pornit de la faptul că am fost acuzată că aș fi bârfit-o pe ea chiar dacã nimic nu este adevărat. A vorbit apoi urât de mine, m-am enervat și am avut o discuție aprinsă cu ea. Vineri, în timpul orei de biologie, cu profesoara în clasă, a venit cu bunica ei. Aceasta a început să țipe la mine că mă lasă fără păr în cap. Am tăcut din gură și am crezut că totul se va sfârși dar nu a fost așa. A venit tatăl ei la mine, nervos, și m-a luat de păr și m-a amenințat că mă va călca cu mașina. Profesoara de biologie i-a cerut să se calmeze și să iasă afară", a declarat Delia, fata bătută.
Conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă, dar și că a sesizat Poliția.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei