Bunuri de milioane de lei, depistate în Portul Constanţa Sud, în două containere din China şi Emiratele Arabe Unite

de Alina DRACOPOL Vineri, 13 Octombrie 2023 463
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului de Prevenire a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere ai Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit în Portul Constanţa Sud, în două containere, unul din China şi celălalt din din Emiratele Arabe Unite, 1.950 bucăţi kimono din bumbac, pantaloni şi bluze şi peste 634.000 bucăţi brichete de buzunar, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare totală de peste 3.600.000 lei aveau ca destinaţie societăţi de pe teritoriul Ucrainei. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, iar bunurile, în valoare totală de peste 3.600.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei