Carambol pe varianta Constanței

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 15 Martie 2014 281
Trei mașini au fost avariate și o tânără a fost rănită ușor, în urma unui accident în lanț care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, pe varianta Constanței. 
Astfel, potrivit oamenilor legii, incidentul rutier a avut loc în jurul orei 22,30. Ionuț A., de 32 de ani, din Sinoe, se afla la volanul unui Ford și rula pe B-dul Aurel Vlaicu, dinspre B-dul Tomis către str. Baba Novac. În momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanței Mercedes, din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare față de mașina din fața sa, un Susuki, a intrat în coliziune cu aceasta, la volanul căreia se afla Petre R., de 55 de ani, din Constanța. În urma coliziunii, mașina lovită a fost proiectată într-un al treilea autoturism, o Dacie, la volan aflându-se Valentin Alexandru M., de 25 de ani. 
Singura victimă a fost Beatrice I., de 21 de ani, pasageră în Susuki. 
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 
Șoferii implicați le-au spus oamenilor legii că totul a pornit de la lumina farurilor: un șofer deran-jat că lumina farurilor autoturismului din spate era prea puternică, a făcut o manevră bruscă - a schimbat banda de mers - care a dus, au afirmat cei implicați, la producerea accidentului rutier. Dosar penal a fost întocmit, însă, pe numele șoferului Fordului, care nu a păstrat distanța regulamentară de mers. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei