CARNAGIU PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU. Șoferul, arestat preventiv pentru 30 de zile

de Cuget Liber Sâmbătă, 01 August 2015 547
Șoferul care a provocat accidentul din municipiul Constanța, în urma căruia un bărbat a murit și alte șase persoane au fost rănite, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile.
Bogdan Savin, bărbatul de 31 ani care a provocat accidentul rutier de vineri dimineața, de pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, a fost inițial reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar apoi a fost prezentat, sâmbătă dimineață, în fața unei instanțe a Judecătoriei Constanța, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.
Accidentul s-a produs după ce un microbuz, care transporta navigatori sosiți din Alaska, a oprit pe marginea șoselei pentru a-și lăsa pasagerii, iar în timp ce aceștia își ridicau bagajele, un autoturism a intrat în plin în grupul de oameni.
Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de polițiștii constănțeni.
Daian Hagi, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, a declarat, că la fața locului au fost trimise patru autospeciale. Aceasta a mai precizat că, în urma accidentului, un bărbat de 57 de ani a murit pe loc, un alt bărbat are o fractură deschisă la membrul inferior, iar alte cinci victime prezintă traumatisme severe.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei