Câți ani de închisoare riscă bărbatul care a snopit în bătaie o șoferiță, în seara marii isterii de la benzinării

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 12 Martie 2022 570
Scene incredibile surprinse în seara marii isterii de la benzinării. Au apărut imagini filmate la Iaşi, acolo unde o tănără de 22 de ani a fost pur şi simplu snopită în bătaie de un şofer nervos. Individul şi-a ieşit din minţi pentru că şoferiţa ar fi intrat în faţă la pompă. Fără să ţină cont de nimic a strâns-o de gât şi a dat-o cu capul de maşină. Salvarea a venit de la alţi şoferi care de această dată au intervenit. Imaginile au puternic impact emoţional, scrie observatornews.ro
Întreaga scenă s-a petrecut miecuri seara, într-o benzinărie dintr-un cartier din Iaşi. Speriaţi de zvonul că preţurile la carburanţi o vor lua razna, oamenii s-au strâns buluc în staţia peco. Cozile uriaşe, timpul mare de aştepare, ora târzie şi nervii întinşi la maximum, au scos ce e mai rău din şoferi.
În imaginile surprinse de un trecător se vede cum tânăra discută aprins cu un bărbat din maşină. Femeia n-ar fi respectat coada şi ar fi sărit rândul pentru a ajunge mai repede la pompă. La un moment dat, individul coboară de la volan şi se duce către ea. Nervos peste măsură, o apucă cu mânile de gât şi o dă cu capul de maşină de mai multe ori. Câţiva tineri care trec pe lângă ei văd scena şi sar în ajutorul fetei. Abia atunci reușește să scape din mâinile bătăuşului extrem de furios.
Speriată, tânăra a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Medicii au dus-o imediat la spital.
Diana Cimpoeşu, medic Sf Spiridon: ”Un traumatism cranio facial, cu o plagă contuză. Un traumatism fără pierderea stării de conştienţă”.
Bărbatul care a bătut-o pe tânără în benzinărie riscă cinci ani de închisoare
N-a durat mult până când poliţiştii au pus mâna pe bătăuş. Ajuns în faţa judecătorului, individul de 46 de ani n-a ştiut ce să spună despre comportamentul său care nu are oricum nicio justificare.
Anca Vîjiac, IPJ Iași: ”Poliţiştii efectuză cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice”.
Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă să stea după gratii chiar şi cinci ani, mai scrie observatornews.ro
Taguri

Comentează știrea

Didi
13 martie 2022
nesimtita

Barbatul a gresit foarte mult si nu are scuze dar si domtinta este o nesimtita . Ea s-a crezut mai desteapta mai smechera decat ceilalti care esi asteptau randul la pompa . A gasit ce a cautat si acum pacat si de ea si de barbatul respectiv ca si-a iesit .... si cu siguranta are familie acasa.

Tatae
13 martie 2022
nerusinata

O nesimtita care a stiut sa sune la 112 , dar care nu a stiut sa aiba bun simt sau sa o sune pe masa sa ii spuna ca ea nu are cei 7 ani de acasa si a hotarat sa incerce marea cu degetul sa se bage in fata altor oameni

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei