CAZ CUTREMURĂTOR LA CONSTANȚA / Detalii șocante despre fata care a căzut de pe un bloc aflat în construcție

de Sorin HULUBEI Miercuri, 12 Aprilie 2017 5979
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpații S.C. EUCASS SRL și Iusuf Mahir, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă. 

Potrivit anchetatorilor, în data de 30 noiembrie 2016, în jurul orei 15:00, minorii Ș.M.M., M.A., G.S. și Roxana Maria au mers să se joace la blocul aflat în construcție, situat pe strada Steagului, nr. 49, din mun. Constanța, unde au urcat la etajul 5, profitând de faptul că nu era niciun gard împrejmuitor și nu se afla nicio persoană care să le interzică acest lucru, respectiv un paznic. Acolo, minorii s-au îndreptat către balconul clădirii, iar minora Roxana Maria a plecat de lângă ceilalți copii, la scurt timp auzindu-se niște bubuituri, și au observat că aceasta dispăruse.

Citește și UPDATE. TRAGEDIE LA CONSTANȚA. COPIL MORT după ce a căzut de la etajul 5. Mărturia cutremurătoare a mamei

În legătură cu cele întâmplate, minorul Ș.M.M. a declarat faptul că a observat-o pe Roxana Maria venind spre grup dar mergea cu spatele, motiv pentru care a avertizat-o că se apropie de un gol, însă aceasta a continuat să meargă, până ce a căzut în gol. Martorul a mai declarat faptul că, a observat când  Roxana Maria, în cădere, s-a prins cu mâna, pentru o scurtă perioadă, de margine dar nu a reușit să se țină, auzind la scurt timp mai multe bubuituri. 

Coborând să vadă ce s-a întâmplat, minorii au obsevat trupul numitei Roxana Maria zăcând la subsolul clădirii motiv pentru care au anunțat un vecin din zonă, respectiv martorul S.I. pentru a chema ambulanța, la fața locului deplasându-se un echipaj Smurd, care însă n-a mai putut face nimic pentru a salva minora, constatând decesul. 

Conform raportului de necropsie nr. 5664/806/A3/2016 din data de 08.12.2016, s-a stabilit faptul că moartea numitei Roxana Maria fost violentă, fiind cauzată de hemoragia și contuzia meningo-cerebrală, consecutive traumatismului cranio-cerebral grav, în cadrul unei politraume-precipitare. Leziunile traumatice au putut fi produse prin lovire de corp/plan dur, urmarea căderii de la înălțime iar cele situate la nivelul capului au legătură directă cu cauzele morții.

Taguri

Comentează știrea

Constănțean
13 aprilie 2017
Grav

Răspunderea părinților este egală cu a constructorului. In plus, la 12 ani, un OM, ar fi trebuit să aibă niște noțiuni de supraviețuire.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei